Přihlaste se k odběru newsletteru

Přihlaste se k odběru newsletteru Stellantis Communications a budete dostávat aktuální informace o všech novinkách

30 dub 2018

Harley-Davidson® a Jeep® společně i v roce 2018

Po čtyřech letech úspěšného partnerství značky Harley-Davidson® a Jeep® obnovily a rozšířily vzájemnou spolupráci. Značka Jeep® posílí svou přítomnost na třech hlavních evropských akcích Harley-Davidson® včetně oslavy 115. výročí, které se bude konat v Praze. Návštěvníky čekají vzrušující jízdy s celou modelovou řadou Jeep®. Limitovaná nabídka na nové modely Jeep® pro členy H.O.G. CUSTOM COUSINS: nová soutěž pro členy H.O.G. a J.O.G. o nejlépe upravená vozidla Jeep® Wrangler.

Harley-Davidson® a Jeep® společně i v roce 2018

 

  • Po čtyřech letech úspěšného partnerství značky Harley-Davidson® a Jeep® obnovily a rozšířily vzájemnou spolupráci.
  • Značka Jeep® posílí svou přítomnost na třech hlavních evropských akcích Harley-Davidson® včetně oslavy 115. výročí, které se bude konat v Praze.
  • Návštěvníky čekají vzrušující jízdy s celou modelovou řadou Jeep®.
  • Limitovaná nabídka na nové modely Jeep® pro členy H.O.G.
  • CUSTOM COUSINS: nová soutěž pro členy H.O.G. a J.O.G. o nejlépe upravená vozidla Jeep® Wrangler.

 

Proslulý výrobce motocyklů Harley-Davidson® a značka Jeep® obnovily a rozšířily svou spolupráci pro rok 2018. Úspěšné partnerství dvou kultovních značek tak vstupuje již do páté sezony.

V rámci nové dohody bude značka Jeep® klíčovým partnerem a oficiálním sponzorem hlavních akcí Harley-Davidson® v Evropě, na Blízkém východě a v Africe.

Na světě existuje jen velmi málo tak ikonických značek, jakými jsou Harley-Davidson® a Jeep®. Obě se mohou pochlubit dlouhou a slavnou historií a obě produkují vozidla, která jsou ztělesněním ducha svobody a dobrodružství.

Po čtyřech úspěšných letech bude i letos značka Jeep® přítomna na významných evropských akcích Harley-Davidson®: Euro Festival v Saint-Tropez, (Francie, 7.-10. června), oslava 115. výročí Harley-Davidson® v Praze (Česká republika, 5.-8. července) a akce European Bike WeekTM, jež proběhne u rakouského jezera Faaker (4.-9. září).

Jeep® se během roku zúčastní i dalších akcí Harley-Davidson® v regionu EMEA, například na Africa Bike WeekTM v Jižní Africe (26.-29. dubna), Tuscany Rally v Itálii (25.-27. května) a Thunder in The Glens ve skotském Aviemore (24.-27. srpna). Kromě toho bude Jeep® svá vozidla prezentovat i na dalších lokálních akcích, a to v celém regionu EMEA.

Na všech akcích se návštěvníci budou moci seznámit, a to i formou testovacích jízd, s celou modelovou řadou Jeep®. Každá z akcí přitom představí speciálního hosta v podobě jednoho z nových produktů, a to včetně zcela nového modelu Jeep® Wrangler. Všechny modely budou samozřejmě k dispozici pro zkušební jízdy na silnici i v terénu. Kromě vozidel Jeep® se na všech akcích představí i kompletní paleta motocyklů Harley-Davidson® modelového roku 2018, které si návštěvníci budou moci opět vyzkoušet.

Na jednotlivých akcích nebudou chybět ani prodejci připravení zodpovědět nejrůznější dotazy ohledně produktů a služeb. Svůj výstavní prostor nabídne i značka Mopar® s nejnovějšími úpravami modelů Jeep®. Chybět zde nebude ani horká novinka v podobě kultovního modelu Wrangler, samozřejmě s řadou originálního příslušenství Mopar® pro další zlepšení vzhledu, funkčnosti a offroadových schopností. Návštěvníci zde získají informace o produktech a službách Mopar® jako i o nekonečných možnostech personalizace jednotlivých modelů Jeep®. Budou zde moci zakoupit oficiální značkové předměty Jeep® a Harley-Davidson® a na členy klubu H.O.G. bude čekat speciální limitovaná nabídka na nákup nových vozidel Jeep®. Značka Jeep® bude tak jako v předchozích ročnících zviditelněná i na všech informačních kanálech Harley-Davidson®.

Obnovené partnerství legendárních značek Jeep® a Harley-Davidson® stojí na společných hodnotách, jakými jsou svoboda, dobrodružství a vášeň. Obě značky produkují vozidla, která jsou schopna svému majiteli poskytnout pocit svobody a dobrodružství a pocit žít život naplno a po svém. Majitelé obou značek také sdílejí pocit sounáležitosti, který se často promítá do velmi personalizovaných vozidel vystihujících kreativitu a osobnost svého majitele.

Pro zvýraznění možností obou značek v oblasti personalizace byla na sociálních kanálech klubů J.O.G. a H.O.G. spuštěna soutěž CUSTOM COUSINS, v níž budou členové soutěžit a hlasovat o nejlépe upravené modely Wrangler.

V rámci soutěže budou oceněné tři nejlepší úpravy modelu Wrangler, přičemž vítězové se budou moci zúčastnit oslavy 115. výročí značky Harley-Davidson®, která proběhne v Praze. Účastníci hlasování pak budou moci získat vstupenky na největší setkání klubu Jeep® Owners Group, a sice na Camp Jeep®, které proběhne od 13. do 15. července na rakouském okruhu Red Bull Ring.

O Harley-Davidson Motor Company
Značka Harley-Davidson® plní sny mnoha nadšenců už od roku 1903. Tyto sny o osobní svobodě naplňuje prostřednictvím cestovních, turistických a zakázkových motocyklů, jako i příslušenství, oficiálních značkových předmětů a oblečení. Pro další informace navštivte stránky www.h-d.com.

O značce Jeep®
Značka Jeep® se za více než 75 let své historie stala legendou. Produkuje originální sportovně užitková vozidla, která se mohou pochlubit prvotřídními terénními schopnostmi, špičkovým dílenským zpracováním a mimořádnou všestranností. Tato vozidla jsou určená všem, kteří touží po neobyčejných cestách a dobrodružství. Značka Jeep® doslova poskytuje otevřenou výzvu žít život naplno díky komplexní paletě vozidel, které svým majitelům poskytují pocit jistoty zvládnutí jakékoliv cesty. Modelová řada vozidel Jeep® v regionu EMEA (Evropa, Blízký východ a Afrika) zahrnuje modely Cherokee, Grand Cherokee, Renegade, Wrangler a Compass. Pro naplnění potřeb zákazníků v celém regionu jsou všechna vozidla Jeep® nabízená s levostranným i pravostranným řízením a se zážehovými i vznětovými motory.

Více informací o značce Jeep na:
www.jeeppress-europe.cz
www.jeep.cz

Kontakt:
Sylva Marounková / Public Relations Manager
sylva.marounkova@fcagroup.com

 

Turín, 30. dubna 2018

 

Jiný obsah

Přihlaste se k odběru newsletteru.

PŘIHLASTE SE NYNÍ