Přihlaste se k odběru newsletteru

Přihlaste se k odběru newsletteru Stellantis Communications a budete dostávat aktuální informace o všech novinkách

03 zář 2018

Jeep® a Harley-Davidson® společně na akci 21th European Bike Week

Jeep® a Harley-Davidson® spolu opět vyrazí na akci European Bike Week, která představuje vyvrcholení evropské řady prezentací značky Harley-Davidson®. K vidění bude i nový model Jeep® Cherokee - nová generace SUV střední třídy od značky Jeep® s omlazeným designem, pokrokovou konektivitou a prémiovými prvky v oblasti bezpečnosti a moderních technologií.

Jeep® a Harley-Davidson® společně na akci 21th European Bike Week

 

  • Jeep® a Harley-Davidson® spolu opět vyrazí na akci European Bike Week, která představuje vyvrcholení evropské řady prezentací značky Harley-Davidson®.
  • K vidění bude i nový model Jeep® Cherokee - nová generace SUV střední třídy od značky Jeep® s omlazeným designem, pokrokovou konektivitou a prémiovými prvky v oblasti bezpečnosti a moderních technologií.
  • Nový Cherokee bude zákazníkům poprvé k dispozici na testovací jízdy, a to po boku zcela nové generace modelu Wrangler a vozu Renegade modelového roku 2019.
  • Návštěvníci se mohou seznámit i s novým Jeepem Renegade vybaveným příslušenstvím z katalogu značky Mopar.

 

Značka Jeep® se už pátý rok v řadě stala jedním z hlavních sponzorů akce European Bike Week, největšího setkání motocyklů na starém kontinentu a také největšího srazu fanoušků a majitelů značky Harley-Davidson.

Akce se koná ve dnech 4. až 9. září v okolí malebného jezera Faak v rakouských Alpách.

Jedná se již o 21. ročník tohoto setkání, které se vždy nese v oslavné atmosféře, a to i díky koncertům špičkových hudebních skupin a motocyklových fanoušků z celého světa, kteří si naplno vychutnávají možnost jezdit v oblasti plné úchvatných alpských průsmyků.

Návštěvníci mají možnost vyměnit dvě kola za čtyři, protože na programu plném adrenalinu se také aktivně podílí značka Jeep®. Ta zájemcům dává možnost vyzkoušet jízdu v extrémním terénu, a to jak na speciálně postavené dráze s náročnými překážkami, tak na offroadových tratích.

Ojedinělé setkání opět podtrhuje pevné spojení mezi značkami Jeep® a Harley-Davidson. Jeep® se již vloni stal hlavním partnerem a oficiálním sponzorem na hlavních akcích amerického výrobce motocyklů v Evropě, na Blízkém východě a v Africe.
Prestižní partnerství mezi oběma americkými legendami se zakládá na společném vyznávání stejných hodnot, mezi které patří výrazná osobitost, vášeň, pocit svobody a sounáležitosti. Obě značky se zároveň proslavily svojí reputací v oblasti výroby unikátních vozidel, která si mohou jejich majitelé dokonale přizpůsobit podle vlastního vkusu, nápaditosti a osobitosti.

Tato propojení umocní skutečnost, že nezaměnitelné modely Jeep® Wrangler a Jeep® Renegade pojedou v čele obrovské spanilé jízdy motocyklů, která se chystá na začátek celé akce European Bike Week.

Hvězdou letošního ročníku bude zcela nový model Jeep® Cherokee, evoluce nejschopnějšího SUV střední třídy, a také vůz, který je jako doma v náročném prostředí rušných velkoměst stejně jako během dobrodružných výprav po rozbitých cestách.

Jeep® Cherokee se představí na testovacím okruhu, kde uvede svou novou vizáž odrážející prémiový charakter značky, ale jež současně zůstává věrná legendárním liniím modelů značky Jeep®. Vůz se může pochlubit upravenou přídí se světlomety s technologií LED, nezaměnitelnou kapotou s odlehčenou hliníkovou konstrukcí a také nově řešeným výklopným víkem zavazadlového prostoru, které nabízí moderní a nápadný vzhled.
Uvnitř vozu čeká na uživatele řada uživatelsky přívětivých technologií, které zvyšují pohodlí, usnadňují propojení s digitálními přístroji a zvyšují bezpečnost posádky. Špičkové materiály a jejich kvalitní dílenské zpracování jsou dokladem velkého smyslu pro každý detail.

Nový Cherokee bude zákazníkům k dispozici na testovací jízdy spolu s vozem Renegade modelového roku 2019, zcela novým Wranglerem, ale i dalšími modely řady Jeep® Compass a Grand Cherokee Trailhawk.

Další aktivity značky Jeep® zahrnují jedinečný zážitek prostřednictvím virtuální reality, a to s modely Renegade a Compass. Díky této moderní technologii, jejíž zázemí se nachází v Jeep® Lounge v areálu Harley Village, se zájemci mohou seznámit s podstatnými prvky dvou nejoblíbenějších SUV v nabídce značky Jeep® pro Evropu.

 

Jeep® Renegade 2019 s příslušenstvím Mopar

Návštěvníci akce si mohou zblízka prohlédnout také nový Jeep® Renegade upravený pomocí více než 130 doplňků z nabídky originálního příslušenství vyvinutého značkou Mopar, která patří do koncernu FCA a zaměřuje se na poprodejní produkty a služby. Bohatá řada příslušenství Mopar byla vyvinuta proto, aby majitelé mohli zdůraznit terénní schopnosti svého vozu nebo vylepšit jeho styl do městského prostředí.

Nový Jeep® Renegade je na stánku značky Mopar vystaven v bílé barvě Alpine a láká pozornost díky 19palcovým kolům z lehkých slitin, na nichž nechybějí čepičky ventilků s logem Jeep®. Nechybějí polepy na kapotě s originální kamufláží, saténově šedá čelní maska a stejně řešené kryty zpětných zrcátek.
V šedém odstínu Subshine je provedena řada doplňků, včetně zadního ochranného krytu, předního rámu a vnitřních panelů.

Moderně řešený Mopar Custom Shop přitom umožňuje, aby mnoho prvků ze značkového příslušenství bylo namontováno už během výroby v továrně.

Terénní schopnosti vozu umocňují prvky označené logem Jeep® Performance Parts, které je vyhrazeno certifikovaným doplňkům vyvinutým značkou Mopar za účelem zvýšení průchodnosti terénem a vylepšení ochrany vozu. Patří sem například ochranné kryty převodovky, doplňkové rámy a speciální pedály do terénu, ale také boční ochranné lišty a zadní lapače nečistot.

V nabídce je také spousta praktických doplňků, jako jsou ochranné plato do zavazadlového prostoru a gumové rohože do každého počasí, které usnadňují používání vozu a zvyšují ochranu interiéru. Odnímatelné střešní ližiny poslouží například jako nosič sportovního vybavení, s nímž mohou uživatelé vozu vyrazit za aktivním trávením volného času prakticky kamkoli.

 

Turín, 3. září 2018

 

Jiný obsah