Přihlaste se k odběru newsletteru

Přihlaste se k odběru newsletteru Stellantis Communications a budete dostávat aktuální informace o všech novinkách

14 bře 2016

Jeep® Renegade bude mít premiéru na stříbrném plátně v akčním filmu studia Warner Bros. Batman v Superman: Dawn of Justice

V návaznosti na nedávno oznámené partnerství mezi společností FCA US LLC a studiem Warner Bros. týkající se přípravy akčního dobrodružného snímku Batman v Superman: Dawn of Justice (Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti), který se v evropských kinech objeví v příštích týdnech, zahájila značka Jeep® v regionu EMEA novou marketingovou a komunikační kampaň.

 

  • Značka Jeep® zahájila novou marketingovou kampaň vycházející ze spolupráce se studiem Warner Bros. na snímku Batman v Superman: Dawn of Justice.
  • Hlavní postavou reklamy je nová speciální edice Jeep® Renegade Dawn of Justice, která se u prodejců vregionu EMEA objeví už tento měsíc.
  • Exkluzivní on-line zážitek Bitva odpadlíků.

 

V návaznosti na nedávno oznámené partnerství mezi společností FCA US LLC a studiem Warner Bros. týkající se přípravy akčního dobrodružného snímku Batman v Superman: Dawn of Justice (Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti), který se v evropských kinech objeví v příštích týdnech, zahájila značka Jeep® v regionu EMEA novou marketingovou a komunikační kampaň. V rámci ní prezentuje novou speciální edici Jeep® Renegade Dawn of Justice. Kampaň bude zahrnovat řadu aktivit, včetně televizní i tištěné reklamy, digitálních aktivit a dealerských akcí. Všechny tyto reklamní aktivity budou vytvořené ve spolupráci s tvůrci filmu Batman v Superman: Dawn of Justice.

 

Účinkování v novém filmu umožňuje kompaktnímu SUV Jeep® Renegade, jež se může pochlubit nejlepšími offroadovými schopnostmi v dané třídě, aby se zviditelnilo v maximální možné míře. První Jeep® vyráběný v Itálii a prodávaný na více než 100 trzích světa se na stříbrném plátně objevuje vůbec poprvé.

 

Nová reklamní kampaň zahajující prodej speciální edice Jeep® Renegade Dawn of Justice v regionu EMEA odstartovala v Itálii a ve Velké Británii 13. března televizní reklamou „Into to Storm" a během několika málo dnů se rozšíří i na další evropské trhy. Kampaň bude pokračovat v rádiu, v tištěných médiích i na internetu.

 

Televizní reklama, která byla představena na nedávném autosalonu v Ženevě, bude vysílána v 30- a 20sekundové verzi. Je v ní ukázka z filmu Batman v Superman: Dawn of Justice, během níž hlavní hrdina Bruce Wayne (Ben Affleck) projíždí ulicemi města v modelu Jeep® Renegade. Ocitá se v ruinách města, avšak místo toho, aby utíkal pryč, vyráží vstříc nebezpečí. Probíhající destrukce města je doprovázena slovy: „Instinkt tě nutí riskovat a žene tě do nebezpečí. Máš rád chaos. A to právě nyní potřebujeme. Potřebujeme, aby ses do toho vrhl, když ostatní utíkají."

 

Ve filmu Batman v Superman: Dawn of Justice se vůbec poprvé střetnou na plátně dva nejznámější kultovní superhrdinové. Pro zdůraznění povahy těchto dvou odpadlíků, jejichž epický konflikt provází celý film, spustila značka Jeep® online aplikaci Bitva odpadlíků. V tomto interaktivním zážitku si uživatel zvolí stranu, na kterou se postaví, tzn. ČERNOU v případě Batmana a MODROU v případě Supermana. Uživatelé se tak sami stanou hrdiny a pomocí modelu Jeep® Renegade pomohou světu zabránit  katastrofě. Této interaktivní hry se lze zúčastnit prostřednictvím odkazu http://www.battleoftherenegades.co.uk/. Uživatelé mohou navíc získat řadu cen, včetně jízdy s modelem Renegade nebo lístků na film Batman v Superman: Dawn of Justice.

BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE a všechny související postavy a prvky jsou registrovanými ochrannými známkami © & TM DC Comics and Warner Bros. Entertainment Inc.

 

Speciální edice Jeep® Renegade Dawn of Justice

Speciální edice Jeep® Renegade Dawn of Justice, která se představila evropské veřejnosti na nedávném autosalonu v Ženevě, vychází ze stupně výbavy Longitude a vyznačuje se osobitým tmavým vzhledem s mnoha leskle černými doplňky exteriéru a interiéru, včetně 18palcových litých kol, mlhových světel, okolí zadních světlometů, masky chladiče a loga Jeep®. Řada stylistických prvků je také v prostoru pro cestující.  

Pod kapotou nové limitované edice se nachází buď vznětový přeplňovaný motor 1.6 MultiJet II o výkonu 120 k nebo zážehový 1.6 E-TorQ o výkonu 110 k. Obě motorizace jsou kombinované s manuální převodovkou a pohonem předních kol.

Pro novu limitovanou edici jsou určené čtyři odstíny karoserie:  černá Carbon Black Metallic, Granite Crystal, červená Colorado a bílá Alpine.

 

O snímku Batman v Superman: Dawn of Justice

Režisér Zack Snyder (Muž z oceli) obsadil do filmu Batman v Superman: Dawn of Justice herce Bena Afflecka (Oscar za thriller Argo) jako Batmana/Bruce Wayna a Henry Cavilla (Muž z oceli) jako Supermana/Clarka Kenta. Tito dva superhrdinové se na stříbrném plátně setkávají tváří v tvář vůbec poprvé. Scénář napsali Chris Terrio a David S. Goyer podle postav DC Comics, včetně Batmana vytvořeného Bobem Kanem a Billem Fingerem a Supermana vytvořeného Jerrym Siegelem a Joem Shusterem. Film produkovali Charles Roven a Deborah Snyder spolu s výkonnými producenty Wesley Collerem, Geoffem Johnsem a Davidem S. Goyerem. Film uvádí Warner Bros. Pictures v produkci Atlas Entertainment a Cruel and Unusual Films a promítán bude ve formátech 3D, 2D a ve vybraných kinech IMAX 3D během několika málo týdnů.

Warner Bros. Pictures, a Warner Bros. Entertainment Company, batmanvsupermandawnofjustice.net.

 

 

Turín, 14. března 2016

 

 

 

Jiný obsah