Přihlaste se k odběru newsletteru

Přihlaste se k odběru newsletteru Stellantis Communications a budete dostávat aktuální informace o všech novinkách

02 úno 2018

Na unikátním setkání Camp Jeep® se představí zcela nový Jeep® Wrangler

Pátý ročník Camp Jeep®, největšího setkání majitelů a příznivců vozidel Jeep® organizovaného klubem Jeep® Owners Group, se uskuteční 14.-15. července 2018. Během této akce oslaví majitelé a příznivci automobilů značky Jeep® z celé Evropy příchod zcela nové generace modelu Wrangler, který bude k dispozici i pro první svezení. Na internetových stránkách klubu a na sociálních sítích značky Jeep® bude brzy spuštěna registrace, upřesněno místo konání a zveřejněn podrobný program akce.

Na unikátním setkání Camp Jeep® se představí zcela nový Jeep® Wrangler

 

  • Pátý ročník Camp Jeep®, největšího setkání majitelů a příznivců vozidel Jeep® organizovaného klubem Jeep® Owners Group, se uskuteční 14.-15. července 2018.
  • Během této akce oslaví majitelé a příznivci automobilů značky Jeep® z celé Evropy příchod zcela nové generace modelu Wrangler, který bude k dispozici i pro první svezení.
  • Na internetových stránkách klubu a na sociálních sítích značky Jeep® bude brzy spuštěna registrace, upřesněno místo konání a zveřejněn podrobný program akce.

Již pátý ročník setkání Camp Jeep® - každoročního srazu členů klubu Jeep® Owners Group (JOG), majitelů a také příznivců značky z celé Evropy - se uskuteční 14. a 15. července jako mimořádná oslava příchodu zcela nové generace vozu Jeep® Wrangler.


Atraktivní dvoudenní akce plná zábavy a soutěží se stane mimořádnou příležitostí, při níž se mohou skalní příznivci značky Jeep® poprvé zblízka seznámit s nejnovějším kultovním modelem Wrangler a prověřit jeho schopnosti na náročných offroadových tratích.


Nový Jeep® Wrangler měl světovou premiéru na autosalonu v Los Angeles. Navazuje na slavnou historii svých legendárních předchůdců a nabízí bezkonkurenční spojení terénních vlastností, pokročilých technologií a moderního designu, který však zůstává věrný svému původnímu pojetí.


Druhý den srazu Camp Jeep® - 15. července - je mimořádně důležitým datem pro americkou značku. Připadá na něj totiž výročí podpisu smlouvy z roku 1941 o vybavení americké armády doslova nezastavitelným vojenským vozem Willys-Overland MA, který je považovaný za první Jeep®. Nejnovější model Wrangler nese jeho odkaz a otevírá novou kapitolu historie značky Jeep®.


Camp Jeep® každoročně připravuje pro návštěvníky atraktivní program zaměřený na jízdy v terénu, teoretické i praktické kurzy konané zástupci Jeep® Academy a řadu dalších outdoorových aktivit. Je to jedinečná příležitost potkat nové lidi se stejnými zájmy, pobavit se a prožít nezapomenutelné zážitky. Registrace účastníků, místo konání a podrobný program bude brzy zveřejněn na stránkách klubu Jeep® Owners Group a na sociálních sítích značky Jeep®.

JOG: https://ownersgroup.jeep.com/
Facebook: https://www.facebook.com/jeepownersgroup/
Instagram: https://www.instagram.com/jeepownersgroup/
Twitter https://twitter.com/ownersgroupjeep

 

Turín, 2. února 2018

 

Jiný obsah