Přihlaste se k odběru newsletteru

Přihlaste se k odběru newsletteru Stellantis Communications a budete dostávat aktuální informace o všech novinkách

19 bře 2018

Značka Jeep® se opět postaví na pódium po boku skupiny Rolling Stones

Značka Jeep® je oficiálním sponzorem evropského turné Rolling Stones nazvaného 2018 STONES - NO FILTER. Turné proběhne od 17. května do 8. července a postupně navštíví Velkou Británii, Irsko, Francii, Německo, Českou republiku a Polsko. Čestným hostem akcí bude kompletní řada vozidel Jeep®, jež návštěvníkům poskytne pravý a nefalšovaný zážitek Jeep®.

 

  • Značka Jeep® je oficiálním sponzorem evropského turné Rolling Stones nazvaného 2018 STONES - NO FILTER.
  • Turné proběhne od 17. května do 8. července a postupně navštíví Velkou Británii, Irsko, Francii, Německo, Českou republiku a Polsko.
  • Čestným hostem akcí bude kompletní řada vozidel Jeep®, jež návštěvníkům poskytne pravý a nefalšovaný zážitek Jeep®.

 

Skupina Rolling Stones se vydá letos v létě opět na cesty. Společnost ji bude opět dělat značka Jeep®, která je oficiálním sponzorem celého turné.

Turné 2018 S TONES - NO FILTER bude od 17. května do 8. července zahrnovat celkem 14 vystoupení a postupně navštíví Velkou Británii, Irsko, Francii, Německo, Českou republiku a Polsko.

Značka Jeep® bude stát po boku Micka Jaggera, Keithe Richardse, Charlieho Wattse a Ronnieho Wooda již po třetí. Toto uskupení se společně pustí do dalšího dobrodružství, které naváže na neuvěřitelně úspěšné a zcela vyprodané loňské evropské turné. Partnerství mezi značkou Jeep® a skupinou Rolling Stones začalo v roce 2014 proslulým evropským turné 14 On Fire.

Toto partnerství spojuje dvě ikony, které mají mnoho společného. Zatímco Rolling Stones svým nezaměnitelným zvukem a stylem provedli ve světe rockové hudby skutečnou revoluci, značka Jeep®, legendární a globální výrobce vozidel SUV, již přes 75 let šíří ve světě motorismu ducha svobody a dobrodružství.

Turné STONES - NO FILTER v produkci Concerts West/AEG Presents odstartuje 7. května v Dublinu (Irsko). Následovat budou koncerty ve Velké Británii: Londýn (22. a 25. května), Southampton (29. května), Coventry (2. června), Manchester (5. června), Edinburgh (9. června) a Cardiff (15. června) a nakonec opět Londýn a jeho stadion Twickenham (19. června). Turné pak zamíří do Berlína (Německo, 22. června), Marseille (Francie, 26. června), Stuttgartu (Německo, 30. června), Prahy (Česká republika, 4. července) a Varšavy (Polsko, 8. července).


Všech akcí se bude značka Jeep® účastnit s celou svou modelovou nabídkou. Ve speciálním prostoru nabídne fanouškům pravý a nefalšovaný zážitek Jeep® - přímo na místě i na sociálních sítích - a vtáhne je tak do světa rockové hudby a ikonických SUV.

 

Turín, 19. března 2018

 

Jiný obsah