Přihlaste se k odběru newsletteru

Přihlaste se k odběru newsletteru Stellantis Communications a budete dostávat aktuální informace o všech novinkách

10 čvn 2016

Značka Jeep® triumfovala v anketě německého magazínu OFF ROAD

Čtenáři prestižního odborného německého magazínu OFF ROAD zaměřeného na SUV a 4x4 volili svá oblíbená offroadová vozidla roku 2016 v rámci každoroční ankety OFF ROAD Award, přičemž vybírali ze 126 modelů v 12 kategoriích. Stejně jako v loňském roce i letos získala značka Jeep® dvě první místa.

Značka Jeep® triumfovala v anketě německého magazínu OFF ROAD

 

  • Trojice modelů značky Jeep® dosáhla umístění v anketě čtenářů německého magazínu OFF ROAD.
  • Již druhý rok po sobě dosáhl Jeep® Renegade nejlepšího umístění v kategorii subkompaktních SUV.
  • Ikonický Jeep® Wrangler se stal vítězem v kategorii Offroadová vozidla, vlajková loď Grand Cherokee se pak stala favoritem mezi dováženými luxusními SUV.

 

 

Čtenáři prestižního odborného německého magazínu OFF ROAD zaměřeného na SUV a 4x4 volili svá oblíbená offroadová vozidla roku 2016 v rámci každoroční ankety OFF ROAD Award, přičemž vybírali ze 126 modelů v 12 kategoriích. Stejně jako v loňském roce i letos získala značka Jeep® dvě první místa.

Jeep® Renegade zvítězil v kategorii subkompaktních vozidel kategorie C s celkovým skóre 44,5 %, což představuje téměř polovinu hlasujících čtenářů magazínu OFF ROAD. Model, který se umístil na druhém místě, přitom získal pouhých 16,7 % hlasů. Pro model Renegade je to mimořádný úspěch ve třídě kompaktních SUV. Jeho nezaměnitelný design, jako i prvotřídní offroadové schopnosti z něj učinily mezi čtenáři OFF ROADu skutečný hit.

Kultovní Jeep® Warngler byl oceněn jako nejlepší off-road kategorie A s celkovým skóre 38 % z celkového počtu hlasujících. Wrangler je právoplatným nástupcem modelu Willys MB z roku 1941, vůbec prvního lehkého off-roadu na světě a milníku automobilové historie.

Vlajková loď Jeep® Grand Cherokee byla oceněna jako oblíbené importované SUV v kategorii Luxusní SUV kategorie B.

Od roku 1982 se čtenáři německého magazínu OFF ROAD každoročně účastní hlasování v anketě OFF ROAD Award a v ročníku 2016 udělili celkem 85 080 hlasů.

 

Turín, 10. června 2016

 

Jiný obsah

Přihlaste se k odběru newsletteru.

PŘIHLASTE SE NYNÍ